Graphic designer wanted

Graphic designer wanted

GRAFIKUST KERESÜNK budapesti irodánkba!

Képben vagy az idei PANTONE trenddel? Csordulásig telt a Behance portfóliód? Nem jössz zavarba egy wireframe megtervezésétől és azt is tudod mi az a Pexels, vagy az Offset? Akkor gyere hozzánk REKLÁM grafikusnak!

Ami a feladatod lesz:

1. WEBDIZÁJN tervezése

2. OFFLINE grafikák –csomagolások, kiállítási standok, kreatív installációk, rendezvény dekor stb.– tervezése

3. Art directorral való szoros együttműködés

A brainstormingokon való aktív részvételtől kezdve az ötletek grafikai megvalósításán keresztül a nyomdai/online leadással bezárólag a grafikai tervezés és előkészítés minden mozzanata.

AMIT VÁRUNK TŐLED:

Szakmai irányultságú végzettséged mellett legalább 3 év ügynökségi, vagy cégnél eltöltött munkatapasztalatod biztosít bennünket afelől, hogy ügynökségi és ügyfél oldalról is átlátod a helyzeteket.

Szépérzéked mellett tudatosan alkotsz, melyben segítségedre szolgálnak az iskolában tanult színelmélet, reklám-, és grafikatörténet ködös emlékei.

Programismeret:

Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign alap...

Figmában tervezünk webet, de ha más van a kezedben, nem gond.

Nem feltétel, de előnyt jelent alapszintű 3D tudás. Miért? Mert sokkal szebben tudod prezentálni az ötleteidet, ha több eszköz van a kezedben. 

Mindemellett szeretjük ha egyből felveszed a fonalat, ezért ha illik rád a logikus gondolkodás, problémamegoldás és a megfelelő kérdésekből sosem fogysz ki, közénk tartozol!

 

Külföldi ügyfeleink sajnos nem beszélnek magyarul, így az angol nyelvtudásra szükséged lesz.

Imádjuk a művészeteket, de jelenleg REKLÁM GRAFIKUS-ra van szükségünk. 

AMIT VÁRHATSZ TŐLÜNK:

Nálunk a legváltozatosabb hazai és nemzetközi projekteken dolgozhatsz. (Converse, BioTech, CPI, Nike, Samsung, Adidas stb…)

A szakmai fejlődést magyar-, és nemzetközi rendezvények, kiállítások, konferenciák látogatásával biztosítjuk.

Jellemző irodánkra az ügynökségi hangulat, sokat vagyunk úton és a munka mellett a szórakozás is lételeme a csapatnak. Ebből te sem maradsz ki!

Neked fontos, hogy mennyit fogsz keresni, nekünk fontos, hogy mennyit ér a munkád.

Ezért jelentkezésed kérjük, a CV-d és portfóliód csatolása mellett fizetési igény megjelölésével küldd el nekünk a grafikus@because.hu e-mail címre.