Graphic designer wanted

Graphic designer wanted

Képben vagy az idei PANTONE trenddel? Csordulásig telt a Behance portfóliód? Nem jössz zavarba egy wireframe megtervezésétől és azt is tudod mi az a Pexels, vagy az Offset? Akkor gyere hozzánk részmunkaidős (napi 4órás) grafikusnak budapesti, 11. kerületi irodánkba!

Ami a feladatod lesz:

1. WEBDIZÁJN tervezése

2. OFFLINE grafikák –brossúrák, csomagolások stb.– tervezése

3. egyéb grafikai tervezés

A brainstormingokon való aktív részvételtől kezdve az ötletek grafikai megvalósításán keresztül a nyomdai/online leadással bezárólag a grafikai tervezés és előkészítés minden mozzanata.

AMIT VÁRUNK TŐLED:
- Szakmai irányultságú végzettséged mellett legalább 2 év tapasztalatod van grafikus területen
- Szépérzéked mellett tudatosan alkotsz, melyben segítségedre szolgálnak az iskolában tanult színelmélet, reklám-, és grafikatörténet ködös emlékei.

Programismeret:
- Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign alap...
- Sketch/Figma-ban tervezünk webet, de ha más van a kezedben, nem gond.
- Egy kis After Effects sem árt, de nem feltétel.

Mindemellett szeretjük ha egyből felveszed a fonalat, ezért ha illik rád a logikus gondolkodás, problémamegoldás és a megfelelő kérdésekből sosem fogysz ki, közénk tartozol!

Imádjuk a művészeteket, de jelenleg ALKALMAZOTT GRAFIKUS-ra van szükségünk. 

AMIT VÁRHATSZ TŐLÜNK:
- Nálunk a legváltozatosabb hazai és nemzetközi projekteken dolgozhatsz. (Converse, BioTechUSA, CPI, Nike, Samsung, Adidas stb…)
- A szakmai fejlődést (online) oktatások, kiállítások, konferenciák látogatásával biztosítjuk.
- Jellemző irodánkra az ügynökségi hangulat, sokat vagyunk úton és a munka mellett a szórakozás is lételeme a csapatnak. Ebből te sem maradsz ki!

Neked fontos, hogy mennyit fogsz keresni, nekünk fontos, hogy mennyit ér a munkád.
Ezért jelentkezésed kérjük, a CV-d és portfóliód csatolása mellett fizetési igény megjelölésével küldd el nekünk a grafikus@because.hu e-mail címre!